Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2009 16:43 - Газят Таки на всички фронтове
Автор: grupirovka Категория: Новини   
Прочетен: 16255 Коментари: 4 Гласове:
0



Скандалния "бизнесмен" Христофорос Аманатидис-Таки е със сериозни проблеми със службите.Напорът е толкова голям,че шефът му Младен Михалев-Маджо не може(не иска) да му помага.Смяната на пешките по българските мащаби няма да подмине и "ъндърграунд" лидера.След като на пангара минаха дупнишките му слуги братя Галеви,напънаха и Златко Баретата,търкалят из ареста Христо Ковачки и Маргините отчитането на дейност пред Европейския съюз минава и през Таки.

Кой всъщност е Таки и как е стига до висшите етажи на престъпния свят?Таки въпреки,че е едва на 33-години в играта е още от много млад.Към средата на 90-те години започва с кражби на коли и обири.При един от големите удари,който нанася Георги Илиев праща хора да вземат част от парите-Таки тогава работи "шано".Посреща бригадата въоръжен с автомат,което пък показва,че на шефа на ВАИ Холдинг срещу него има човек с голямо сърце и го дава под крилото на Мето Илиенски.От там започва и кариерата му с наркотиците.След убийството на Мето Илиенски(в което е замесен и Таки) всички обекти стопанисвани от Мето минават във ръцете на гръка и Къро.Абсолютна глупост е че Таки е наследник на ВИС.Държи бизнесът на Мето и няма апетити към ВАИ Холдинг бизнеса като цяло-там бизнеса беше разделен между Ветко Арабаджиев,Румен Гайтански-Вълка ,Христо Ковачки и т.н.

Таки успешно развива "Паркинги и гаражи" фирма с общинско участие.Затова не се чудете,че навсякъде в София се правят "сини зони" и паяците не спират да кръжат ежедневно.

Как напънаха Таки?Кому беше нужна тази буря?Европейския съюз пропищя,че Галеви усвоявали през строителните фирми техни пари,а лъвския пай прибирал шефа им Таки.Гръкът е разследван и за контрабандните канали и митническите измами,който въртеше още по времето на правителството на НДСВ.Папарак беше снимал как вечеря във виден столичен ресторант с Милен Велчев,но охраната видяла фотоапарата и снимането при,което освен счупването на техниката имаше и болезнени последствия за фотографа.

След като Таки бе принуден спре да реже уши(един от собствениците на Син Сити беше с отрязано ухо-вероятно отказ за продаване на наркотици в заведението),за да не привлича медийното внимание-напоследък доста от хората му по странни стечения на обстоятелствата го загазват.

Един от най-доверените му хора-Коко изчезна.Ни вест,ни кост.Така е вече от близо година.Вероятна версия е страх от Коко да не прояви интерес да застане на неговия пост(видял е опасността да не се получи играта Мето-Таки).Дългогодишния му служител просто изчезна.Запознати от квартала му Хаджи Димитър” казват,че Коко oт ауди превключил на Porshe Booster за изключително малко време.

 

Ударите започнаха да стават по-силни с убийството на Десимир Иванов Николов-Десо Боксьора.Бивш охранител на Мето Илиенски,той започва да бъде консултант по сигурността на Таки,като обучава и охранителите му.Днес охранителите му се от тренират от олимпиеца ни Кубрат Пулев.Десо е убит,заради разместване в пластовете на на средно ниво.

 

Йордан Цонков – Джиджи,доверен човек на Таки бе застрелян на 21.01.2008 с автомат „Калашников” 11 куршума в него 4 от който в главата.Невредима е останала жената до него.Участва в много от фирмите на Таки и има доста преписани на негово име.

 

Иракчанина Мишел Метанло Хари беше прострелян с 4 куршума и е в „Пирогов” със опасност за живота.Бивш охранител от „Син сити” и настоящ охранител на Таки бежанецът е доверен човек на Таки също е кацата с наркотиците.

 

Определено коланът около Христофорос Аманатидис се стяга.Временно се е скрил в Гърция,а не в ЮАР при Къро,както е пуснат нарочно слухът.Никой не се крие от колумбийци,заради провалена наркосделка и т.н.България е много далеч това и никога не стават сделките през посредник живеещ в България.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Някой изключително неграмотен е ...
29.08.2011 16:06
Някой изключително неграмотен е писал тази статия...
цитирай
2. mahi01 - roku activation
28.05.2020 08:36
Go to Roku page [url=https://sites.google/site/rokuactivationn/]roku activation[/url] record enter Roku com activation code appeared on Roku TV. My Roku com activate not working use new Roku code.
цитирай
3. mahi01 - roku activation
28.05.2020 08:36
Go to Roku page https://sites.google/site/rokuactivationn/ record enter Roku com activation code appeared on Roku TV. My Roku com activate not working use new Roku code.
цитирай
4. mahi01 - roku activation
28.05.2020 08:37
Go to Roku page <a href="https://sites.google/site/rokuactivationn/">roku activation</a> record enter Roku com activation code appeared on Roku TV. My Roku com activate not working use new Roku code.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grupirovka
Категория: Новини
Прочетен: 2006802
Постинги: 5
Коментари: 425
Гласове: 21
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031